Από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, επαναλειτουργεί το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας Πηλίου «Οξεία Επίσκεψις».

          Μετά από μακρά περίοδο παύσης της δια ζώσης λειτουργίας του, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού  covid-19, το Μουσείο είναι και πάλι έτοιμο, να υποδεχθεί κάθε επισκέπτη της γραφικής Μακρινίτσας. Αυτονόητη θεωρείται κατά την ξενάγηση και την περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, η απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας του Μουσείου διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη και Πέμπτη: 10.00 π.μ. - 6.00 μ.μ.

Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή: 10.00 π.μ. - 8.00 μ.μ.

Επιπλέον, θα υπάρχει και πάλι η δυνατότητα για εκπαιδευτικές επισκέψεις, δράσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του Μουσείου κ. Δημήτρη Κατσή, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα.

          Στοιχεία επικοινωνίας: 2428090016 και 6939935343, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου: «Οξεία Επίσκεψις»